open book on top of several stacked books

Storytel gratis i 14 dager for våre lesere – Et helt bibliotek i lommen for den moderne eventyrer

Det er ikke alltid like lett å finne tid til å lese i en travel hverdag. Men hva om vi fortalte deg at du kan lese og lytte til bøker mens du pendler, trener eller bare slapper av hjemme? Ja, det er faktisk mulig, og i dette blogginnlegget skal vi fortelle deg hvordan. Med Storytel har du et helt bibliotek i lommen, og det er like smart som det høres ut!

Storytel er en abonnementstjeneste som gir deg ubegrenset tilgang til et enormt utvalg av lydbøker og e-bøker, rett fra mobilen din. For kun 189 kr i måneden, kan du velge blant tusenvis av norske, svenske og engelske titler, inkludert bestselgere, krim, biografier, serier og barnebøker.

Det beste med Storytel er at det lar deg koble av med en god bok samtidig som du utfører andre oppgaver i hverdagen. Du kan lytte til en spennende krimroman mens du trener på treningsstudioet, eller la deg oppsluke av en inspirerende biografi på vei til jobb. Ikke nok med det, men å lytte til bøker kan også bidra til å forbedre konsentrasjonen, hukommelsen og ordforrådet ditt!

En annen praktisk funksjon ved Storytel er muligheten til å laste ned bøker for offline lytting og lesing. Dette er spesielt nyttig når du reiser langt og kanskje ikke har tilgang til internett. Med Storytel kan du alltid ha en god bok å lytte til, uansett hvor du befinner deg.

  1. Les og lytt så mye du vil: Med ubegrenset tilgang til et stort utvalg av bøker, kan du alltid finne noe som passer din smak og interesser.
  2. Laste ned bøker offline: Last ned bøkene du vil høre på eller lese, slik at du alltid har tilgang til dem, selv uten internett.
  3. Prøv gratis i 14 dager: Ikke sikker på om Storytel er noe for deg? Prøv tjenesten gratis i 14 dager og se selv hvor praktisk og underholdende den er.

LENK FOR 14 DAGERS GRATIS STORYTEL
(SPONSET LENK)

I en verden der tiden er en dyrebar ressurs, er det viktig å utnytte den effektivt. Med Storytel kan du enkelt kombinere din kjærlighet for bøker med din travle hverdag. Enten du er på farten, trener eller slapper av hjemme, vil Storytel sørge for at du alltid har tilgang til et helt bibliotek rett i lommen. Så hvorfor ikke prøve det ut og oppleve fordelene selv?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

📩 Få tips, nyheter og jobbtilbud fra Spania på epost!

Ved påmelding aksepterer du mottak av nyheter og jobbtilbud.
Du kan melde deg av når som helst.