Tur etter jobb i spania i flott spansk natur

Salg 2.0

Nå som du er i gang med salget, vil det være viktig å fortsette å bygge relasjoner med kundene dine. Dette kan gjøres ved å følge opp regelmessig, tilby nyttige tips og råd, og være tilgjengelig for å svare på spørsmål eller løse problemer. Det er også viktig å fortsette å lære og å forbedre din salgsteknikk. Du kan delta i salgstraininger, lese bøker eller artikler om salg, og lære av erfarne kollegaer eller mentorer.

Det er også viktig å ha en god arbeidsflyt og å holde styr på kundene dine og salgene dine. Dette kan gjøres ved å bruke et CRM-system eller et annet verktøy for å holde styr på kundene dine, å sette opp møter og forhandlinger, og å holde seg oppdatert på bransjen og konkurrentene dine.

Det er viktig å være fleksibel og tilpasningsdyktig, for å kunne tilpasse deg kundene dine og deres behov, og å kunne tilpasse din salgsteknikk deres preferanser. Dette kan innebære å gjøre en demonstrasjon eller et tilbud på en annen måte, eller å tilpasse prisene eller betingelsene dine for å imøtekomme kundens budsjett eller tidsplan.

Salg kan være en utfordrende karriere, men det kan også være veldig gøy og tilfredsstillende. Ved å fortsette å bygge relasjoner med kundene dine, å lære og forbedre din salgsteknikk, å ha en god arbeidsflyt og å være fleksibel og tilpasningsdyktig, kan du lykkes i salgsbransjen og hjelpe kundene dine med å løse problemene eller oppfylle behovene deres.

1. innvendinger:

Innvendinger er en naturlig del av salgsprosessen, de gir selgeren muligheten til å forstå kundens behov og bekymringer bedre, og tilpasse løsningen de tilbyr deretter. Uten innvendinger ville det ikke være nødvendig med selgere, fordi kundene allerede hadde alle svarene de trengte. Det kan være lurt å se på innvendinger som spørsmålene du stiller deg selv før du tar en avgjørelse, men at du stiller dem rett til selgeren.

Det kan være betryggende å kunne drøfte dine tanker og uro i forbindelse med et kjøp, og i tillegg få et utdypende svar. Korrekt innvendings behandling sørger for at det blir mindre misforståelser lengre frem i kundeforholdet. Det er en viktig del av å bygge et godt forhold til kunden, og gir dem en mer tilfredsstillende opplevelse.

 1. Prisen er for høy
 2. Jeg har ikke råd nå
 3. Jeg har allerede en løsning/er fornøyd med det jeg har
 4. Jeg har ikke tid til å se på det nå
 5. Jeg må diskutere dette med noen andre først
 6. Jeg trenger ikke det produktet/tjenesten akkurat nå
 7. Jeg har allerede sett på noe lignende
 8. Jeg kjenner ikke til dette produktet/firmaet godt nok
 9. Jeg trenger mer informasjon før jeg kan ta en beslutning
 10. Jeg vil ikke forplikte meg til noe nå
 11. Jeg trenger å sammenligne det med andre alternativer
 12. Jeg har ikke behov for dette produktet/tjenesten
 13. Jeg har ikke budsjett til dette akkurat nå

NB: Dette er vanlige innvendinger man kan få i salg generelt, og kan variere fra bransje til bransje og produkt til produkt.

Behandling av innvendinger kan være utfordrende, men det er viktig å huske at formålet er å hjelpe prospektet med å finne den beste løsningen for dem. Å komme med et svar på en innvending er ikke frekt, det viser at du er villig til å jobbe med prospektet for å finne den beste løsningen for dem. Det kan være å tilpasse betalingsmuligheter, eller å tilby en spesiell tjeneste som passer deres behov. Det viktigste er å lytte til prospektet og forstå deres behov, og deretter jobbe sammen for å finne en løsning som passer dem best.

Innvendinger med behandlingsforslag

 1. Prisen er for høy: Vi kan se om det finnes noen tilbud eller avtaler som kan redusere prisen for deg.
 2. Jeg har ikke råd nå: Vi kan diskutere betalingsalternativer og se om det finnes noen løsninger som passer ditt budsjett.
 3. Jeg har allerede en løsning/er fornøyd med det jeg har: Vi kan se om vårt produkt/tjeneste kan tilby noen fordeler som ikke din nåværende løsning har.
 4. Jeg har ikke tid til å se på det nå: Vi kan avtale en tid som passer deg bedre for å diskutere produktet/tjenesten.
 5. Jeg må diskutere dette med noen andre først: Vi kan gi deg informasjonen du trenger for å diskutere produktet/tjenesten med andre og avtale en tid for å diskutere det videre.
 6. Jeg trenger ikke det produktet/tjenesten akkurat nå: Vi kan lagre kontaktinformasjonen din og holde deg oppdatert på eventuelle fremtidige tilbud eller oppdateringer.
 7. Jeg har allerede sett på noe lignende: Vi kan gi deg informasjon om hvordan vårt produkt/tjeneste skiller seg fra lignende alternativer.
 8. Jeg kjenner ikke til dette produktet/firmaet godt nok: Vi kan gi deg mer informasjon om produktet/tjenesten og firmaet vårt.
 9. Jeg trenger mer informasjon før jeg kan ta en beslutning: Vi kan gi deg mer detaljert informasjon og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.
 10. Jeg vil ikke forplikte meg til noe nå: Vi kan gi deg en prøveperiode eller tilbud om å prøve produktet/tjenesten før du forplikter deg til noe.
 11. Jeg trenger å sammenligne det med andre alternativer: Vi kan gi deg informasjon om hvordan vårt produkt/tjeneste sammenligner seg med andre alternativer og hjelpe deg med å sammenligne dem.
 12. Jeg har ikke behov for dette produktet/tjenesten: Vi kan holde kontakten og oppdatere deg på hvordan vårt produkt/tjeneste kan være nyttig for deg i fremtiden.
 13. Jeg har ikke budsjett til dette akkurat nå: Vi kan diskutere betalingsalternativer og se om det finnes noen løsninger som passer ditt budsjett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

📩 Få tips, nyheter og jobbtilbud fra Spania på epost!

Ved påmelding aksepterer du mottak av nyheter og jobbtilbud.
Du kan melde deg av når som helst.