Om Jobb i Spania

Jobb i Spania er arbeidsplassen for deg som ønsker en spennende karriere innen salg der du samtidig får opplevet sol, varme og en fantastisk kultur som bare Spania kan by på!

Om oss & 1881

Menneskene involvert i jobb i malaga har jobbet som forhandlere av 1881 og idium i over 15 år – vi kan ikke si noe annet en at vi har det bra, fra engasjementet vi får fra 1881-group konsernet til hvordan kundene tar oss imot når vi ringer de -Det er gøy å jobbe med idium 1881! og ikke minst fra Spania der vi har bateriene full-ladet med D-vitaminer, der hver dag kan by på nye spennende eventyr i et trygt miljø.

Litt Om Málaga

Video snuttet Malaga – where better (se under) fra Màlagas turistkontor forklarer det bedre en oss, vi må si oss helt enige, kultur, mat, opplevelser -you name it! men det vi kan legge til er at det finnes mange Nordmenn og Svensker som bor i Màlaga, det er lett å etablere nye vennskap og man blir godt tatt imot!

320 soldager

Byen med flest soldager i Norger er Grimstad med 73 soldager

Sosialt

Kanskje det er varmen eller kulturen, til og med oss nordmenn blir 'smittet' av livstilen i Spania.

Kultur

Nå snakker vi ikke om vår vinnerkultur på jobb men kulturen i Málaga - lange kvelder med latter, late dager på stranden, museum, kirker, rik historie og gastronomiske opplevelser i verdensklasse finner du rundt omkring i denne vakre byen.

Søk på Stillingen