5 hippe kafeer i Málaga

  1. Dulces Dreams Boutique Hostel & Cafe Gallery Beliggenhet: Plaza Martires 6, 29008 Malaga, Spania Dette stedet ble en av våre favorittsteder å besøke. Kaffe, ferske juicer, utvalg av bakevarer og mult ost omelett, eggs benedict og andre frokost retter var fantastiske. Beliggende rett overfor Santos Martires Ciriaco y Paulo kirken, var det en veldig avslappende atmosfære å nyte en drink eller et måltid.
  2. Recyclo Bike Cafe Beliggenhet: Plaza Enrique Garcia Herrera 16, Plaza de parking Camas, 29005 Malaga, Spania Recyclo er første Bike-Cafe i Malaga. Deler plass med en utmerket sykkel-butikk, tilbyr vi frokost, lunsj og middag, med stor stolthet i kvaliteten på våre produkter og vennligheten i vår service. Vi er en bedrift for venner av venner. Du vil alltid finne god musikk, naturlige juicer, barista kaffe og et rom fullt av kunst og mennesker klare til å dele et smil.
  3. Cafe Con Libros Beliggenhet: Plaza de la Merced 19, 29012 Malaga, Spania Dette stedet har sjarmen av din stue hvor du bare kan slappe av og slappe av med tapas og en fantastisk sangria. Det har mange bøker som du kan lese i tilfelle du blir lei eller venter på noen (eller hvis mobiltelefonens batteri går tomt for strøm:)), brettspillene er en søt berøring også (å se boksen med The Risk sendte meg tilbake til barndommen) og jeg anbefaler absolutt å bestille tapas og et glass med sangria. Sangrian var faktisk fantastisk!
  1. Casa Aranda Beliggenhet: Calle Herreria del Rey 1, 29005 Malaga, Spania Vidunderlige churros, vakker varm sjokolade, masse lokalt farge. Det er fint å være det eneste ikke-lokale i en café i Malaga! Sterkt anbefalt!
  2. La Tetería Beliggenhet: C. San Agustín, 9, 29015 Málaga, Spania. La Tetería har overrasket sine gjester med sitt store utvalg av håndverksprodukter i over 25 år. De har alltid satt kvalitet på første plass, med generøse porsjoner og et positivt og ivrig team. Her vil du finne mer enn 150 typer te og urteteer, en bred variasjon av håndlagde kaker, crepes laget på stedet og servert freshe, samt utsøkte og varierte frokost menyen. La Tetería lover å tilby en unik opplevelse for alle sansene dine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

📩 Få tips, nyheter og jobbtilbud fra Spania på epost!

Ved påmelding aksepterer du mottak av nyheter og jobbtilbud.
Du kan melde deg av når som helst.